Anahtar Kelime Nedir? Anahtar Kelime Analizi Nasıl Yapılır?

Güncellenmiş: 2022-11-16
Anahtar kelime nedir anahtar kelime analizi nasıl yapılır
Dijital pazarlamanın büyük oranda arama motorları ve online medyaya kaydığı dönemlerdeyiz. Bu kaymanın sonucunda da etkisi her geçen gün artan ve her gün daha farklı hallerde karşımıza çıkan bir olgu var: Anahtar kelimeler. Bu yazımızda anahtar kelime kavramını ele alacağız. Anahtar kelime analizi nasıl yapılır ve anahtar kelime analizi yapılırken nelere dikkat edilmelidir sorularının yanında, ücretsiz anahtar kelime analizi yapabileceğiniz en kullanışlı araçları sizlere sunuyoruz.
Para kazanmaya başlayın, bugün.
Ücretsiz Kaydolun

İçindekiler

İster reklam çalışması yapalım ister bir içerik yayınlayalım, ilk olarak düşündüğümüz ve planladığımız şeylerin başında gelir anahtar kelimeler. Tabii her şeyde olduğu gibi anahtar kelimelerin de kendine özgü kullanım şekilleri bulunur. Bu yazımızda anahtar kelime nedir, anahtar kelime çeşitleri nelerdir, anahtar kelime analizi nasıl yapılır ve anahtar kelimeler nasıl kullanılır gibi sorulara yanıt arayacağız. Yazımızın sonunda anahtar kelime analizi yapabileceğiniz ücretsiz araçlardan ve bu araçların nasıl kullanıldığından da bahsedeceğiz.

Anahtar Kelime Nedir?

Anahtar kelime, genel tanımı ile hazırladığınız içeriğin, blogun ya da web sitenin en kısa ve öz açıklamasıdır. İçeriğin ne ile alakalı olduğunu en kısa şekilde ifade etmek üzere kullanılan bir ya da birden fazla kelimeler bütünüdür. Hazırlanan ve pazarlanmak istenen içeriğin ne ile alakalı olduğunu işaret ettiğimiz alan tam olarak burasıdır. Bir anahtar kelime, içerikten önce hazırlanmalı ve olabildiğince ilgili olmalıdır.

Anahtar kelime nedir? Anahtar kelime analizi nasıl yapılır?

Anahtar kelime araştırması olabildiğince geniş tutularak mümkün olan tüm sonuçlar ortaya konulmalı ve bunların arasından en uygun olanı süzülerek seçilmelidir. Anahtar kelime seçerken kullanıcıların ayakkabılarını giyip, kendimizi onların yerine koymamız ve onların yapması muhtemel aramaları seçmeliyiz. Yazımızın ileri aşamalarında daha ayrıntılı şekilde değineceğimiz, anahtar kelimeleri seçerken dikkat edilmesi gerekenler hususundan önce anahtar kelimelerin çeşitleri ve anahtar kelimelerin kullanıldığı alanlara bakalım.

Anahtar kelimeler en sık arama motoru reklamlarında ve arama motoru optimizasyonu çerçevesinde hazırlanan içeriklerde karşımıza çıkar. Arama motoru reklamları, kuruluş aşamasından reklamların gösterim ve etkileşim aşamalarına kadar tamamıyla anahtar kelimelerin etrafında kurulmuştur. Açık artırmalar anahtar kelimeler aracılığıyla yapılır ve firmalar bu anahtar kelimelere gelen tıklama sayılarına göre ödeme yaparlar.

SEO, yani arama motoru optimizasyonu için üretilen içeriklerin anahtar kelimeleri de trend olan ya da hacmi yüksek aramalardan oluşmalıdır ki kullanıcıların ilgisini cezbetsin ve yazılar yeterince tıklama alabilsin.

Bu iki ana aracın haricinde anahtar kelimeler web sitesi seçiminde, ürün tanıtımlarında, site başlıklarında, içeriklerde bulunan görsellerin alt metinlerinde, metin ve site başlıklarında, kısacası dijital pazarlama alanına dahil olan birçok yerde kullanılırlar.

Short-Tail Anahtar Kelimeler Nedir?

Short tail anahtar kelimeler ya da Türkçeleştirilmiş haliyle kısa kuyruk veya kısa ölçekli anahtar kelimeler, adından da anlaşılacağı üzere daha kısa bir şekilde hazırlanmış anahtar kelimelerdir. Bu anahtar kelimeler yapıları itibariyle kısa oldukları için daha geniştir. Örneğin bilgisayar almak isteyen birisinin Google arama motoruna bilgisayar yazarak yapacağı arama, kısa anahtar kelime ile yapılmış bir aramadır. Bilgisayar gibi çok genel bir ürün olmasından kaynaklı olmasından dolayı da birçok kişi tarafından aranmıştır. Bu yüzden arama hacmi hayli geniştir. Google'a bilgisayar yazıp aradığımızda 180 milyon civarında sonuç çıkmaktadır. Oysa bu aramayı biraz daha uzatıp daha özel hale getirirsek aramanın hacmi kısalacaktır. Örneğin siyah dizüstü bilgisayar yazdığımızda Google bize 57 milyon civarında sonuç çıkarmaktadır ki bir önceki aramanın yarısından bile daha azdır.

Short tail anahtar kelimeler genellikle satış amaçlı kullanılmazlar. Daha çok branding gibi kendi markasını öne çıkarmak isteyen büyük ve orta ölçekli firmalar, iş yaptıkları alanlardaki kısa kuyruk anahtar kelimelere yatırım yaparlar. Sonuçta büyük ve uluslararası bir bilgisayar firmasıysanız, Google'a bilgisayar yazıldığında en azından ilk sayfada çıkmanız şirketinizin itibarı açısından önemlidir.

Long-Tail Anahtar Kelimeler Nedir?

Long tail, yani uzun kuyruklu ya da uzun ölçekli anahtar kelimeler ise daha niş, daha ayrıntılı anahtar kelimeleri ifade etmek için kullanılır. Yapılan ya da yapılacak olan aramayı ayrıntılandırıp uzatarak kullanıcı için ilgili bir hale getirmeyi amaçlar. Tatile gitmek isteyen birisini ele alalım. Arama motoruna tatil yazdığımızda kısa kuyruk anahtar kelime yazıp aratmış oluruz ve önümüze çeşitli seçenekler çıkar. Bu yurt dışı tatili de olabilir, kayak tatili de olabilir, deniz-kum-güneş üçgenindeki bir deniz tatili de... Nitekim tatil diye arama yaptığımızda karşımıza 100 milyondan fazla sonuç çıkmaktadır. Ancak bu anahtar kelimeyi biraz daha uzun ve ayrıntılı hale getirirsek, daha ilgili sonuçları bulmamız mümkün olacaktır. Örneğin tatil yerine Güney Afrika safari tatili yazdığımızda sonuç sayısı 144 bine kadar düşecek ve bizim için daha ilgili sonuçlar karşımıza çıkacaktır.

Uzun kuyruk anahtar kelimeler daha çok SEO ve arama motoru reklamları için kullanılır diyebiliriz. Bir turizm şirketi olarak eğer Afrika'da safari turu yapıyorsam, tatil kelimesinin yerine daha niş ve uzun olan Afrika safari turu anahtar kelimesine yatırım yapmam daha mantıklı olacaktır çünkü bu sayede tam olarak hitap etmek istediğim kitle ile iletişime geçmiş olacağım.

Uzun kuyruk anahtar kelimelerin hacimleri daha küçüktür, arama oranları da daha düşüktür. Ancak rekabet de bu açıdan daha azdır ve müşteriye ulaşma bakımından daha etkilidir. Aşağıda uzun ve kısa ölçekli anahtar kelime örneklerini görebilirsiniz.

Long Tail vs Short Tail
Short Tail Anahtar Kelime Long Tail Anahtar Kelime
  Afrika turu   Güney Afrika ultra her şey dahil safari turu
  Spor ayakkabı   Nike Airmax 270 kadın beyaz spor ayakkabı
  Online kurs   Udemy arama motoru optimizasyonu online kursu
  Duvar tablosu   İstanbul temalı yağlı boya duvar tabloları
  Fotoğraf makinesi   Canon EOS 5D 105mm DSLR Fotoğraf Makinesi


 

LSI (Latent Semantic Indexing) Keywords - Gizli Semantik İndeksleme Anahtar Kelimeleri

LSI, yeni yeni trend olmuş kavram değil ancak arada sırada gündem oluyor. Bu yüzden değinmek istedik. LSI anahtar kelime, Google'ın bir konuyu anlamsal açıdan eş gördüğü kelimeler ile bağdaştırmak için kullandığı sistemdir aslında. Örneğin bir makale içerisinde koşu esnasında giyilecek kıyafetlerden bahsediliyorsa, orada koşu kelimesi kullanılmasa bile Google bu anahtar kelimeleri bu makale ile bağdaştırabiliyor. Yani bir anahtar kelime yazı içerisinde kullanılmasa bile, eğer Google botları tarafından ilişkili olarak nitelendirilmişse, içerik o anahtar kelimeleri içeriğe aitmiş gibi kabul edebiliyor.

Önceden Google'ın botlarına derdimizi anlatabilmek için hazırladığımız içerikte defalarca anahtar kelime kullanıyorduk. 500 kelimelik içeriğin ortalama 5-10 arası anahtar kelime içerdiğini biliyoruz. Ancak botlar artık sadece ana kelimelere göre değil LSI kelimelere göre de sayfayı tarıyorlar. Daha dip bir örnek verelim. Fotoğraf makinası ile ilgili yazılan bir makalenin LSI kelimeleri, lens, odak, tele, poz, iso, ayar, ışık, gece görüşü gibi şeyler olacaktır. Buna göre, sürekli fotoğraf makinası öbeğini tekrarlamak yerine elde bulunan bu kelimeleri ortalama sayıda kullanmak, botlara makalenin ana konusunun fotoğraf makinası olduğunu belirtmeye yetecektir. LSI kelimelere göre makaleyi oluşturmak riskli değil, aksine sürekli kelime tekrarına göre daha garantidir.

Bu noktada LSI anahtar kelimelere sahip olmak için içerik hazırlayıcılarının biraz daha dikkatli olmaları yeterli olacaktır. Bir içerik hazırlanırken alakalı anahtar kelimeler iyi tespit edilip kullanıcıların alternatif arama yöntemleri de düşünülürse LSI açısından en doğru seçimler yapılmış olacaktır. Konu ile ilgili ihtilafların da olması nedeniyle çok fazla uzatmak istemiyoruz çünkü LSI olayının hiç var olmadığını söyleyenler de mevcut. Sonuç olarak baktığımızda LSI sistemine dahil olmak için aslında çok da fazla bir şey yapmamıza gerek yok. Eğer içerik bilgi verici, yüksek kaliteli ve iyi hazırlanmışsa, koymayı unuttuğumuz anahtar kelimeler bile içeriğimizle ilişkilendirilecektir. Bu noktada önemli olan kullanıcı açısından değerli içerik üretmektir.

Negatif Anahtar Kelime Nedir?

Negatif anahtar kelime, Ads hesabınızda başlattığınız kampanyaya dahil etmek istemediğiniz anahtar kelime kalıplarıdır. Örneğin bir turizm acentasısınız. Ads hesabınızda her şey dahil tatil kampanyaları oluşturdunuz ancak bu kampanyalarınız sadece Alanya ve Didim için geçerli. Diğer tatil yörelerini negatif anahtar kelimelere ekleyerek, bu tatil yerlerine gitmek isteyen müşterilerin yaptığı aramalarda gözükmeyebilirsiniz. Bu sayede reklamlarınız daha ilgili kişilere gösterilir. İlgili kişilere gösterilen reklamların dönüşüm oranı ise daha yüksek olacaktır.

Anahtar Kelime Araştırması Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Anahtar kelime seçerken yapılması gereken en temel şey hitap ettiğiniz kitle ile aynı yönde düşünmek olmalıdır. Hazırladığınız içeriğe ya da sattığınız ürüne gelecek kitle nasıl arama yapar, bu aramalar sırasında hangi motorları kullanır, aramaları yaparken nasıl sorular sorar, arama esnasında hangi yöntemleri tercih eder gibi soruların yanıtları verilmelidir ve buna göre anahtar kelime seçilmelidir.

Eğer bir içerik hazırlıyorsanız ve içeriğinizin konusu henüz belli değilse öncelikle anahtar kelime araştırması yapabilirsiniz. Bu araştırma sonucunda en çok kullanılan ya da trend olmaya başlamış anahtar kelimeleri tespit edip onlara yönelik içerikler hazırlayabilirsiniz.

Eğer halihazırda satmak istediğiniz bir ürün ya da hizmet varsa, o zaman anahtar kelime seçerken bu ürün ya da hizmetin arama motorlarında nasıl arandığını, hangi arama yönteminin daha sık kullanıldığını tespit etmeniz gerekir. Bunun için ise anahtar kelime analiz araçlarını kullanabilirsiniz. Yazımızın devamında ücretsiz kullanabileceğiniz anahtar kelime analiz araçlarından bahsediyoruz. Dilerseniz bu araçlardan birini kullanarak anahtar kelime araştırması yapabilir ve bu doğrultuda kararlar verebilirsiniz.

Anahtar kelime seçerken dikkat edilmesi gereken bir başka husus ise trendleri iyi takip etmektir. Bir anahtar kelime sadece belli bir dönem popüler olmuş olabilir. Bir konu hakkında yapılan aramalar sadece kısa bir dönemi kapsamış olabilir. Dolayısıyla neyin ne zaman trend olduğunu neyin kalıcı olduğunu iyi analiz etmek gerekmektedir.

Ücretsiz Anahtar Kelime Analizi Araçları Nelerdir?

Anahtar kelime seçerken sadece hislerimize güvenerek çalışmak bizi yanıltacaktır. Dolayısıyla bize yardımcı olacak, yardımcı olurken de yeni fikirler verecek araçları kullanmak daha fazla geri dönüş elde etmemizi sağlayacaktır. Araştırma yaparken anahtar kelime analizi ve tespiti için kullanabileceğiniz bazı araçları sizler için sıraladık. Bu araçların çoğu, belli bir noktaya kadar ücretsiz olmakla beraber, daha derin ve ayrıntılı araştırma için bazı araçlarda ücretli üyelikler almanız da gerekebilir.

Google Arama Sonuçları

Bilinen en eski numara ya da İngilizce şekliyle "The oldest trick in the book" diyebileceğimiz yöntemdir. Google'a girip bir aramayı yapmaya başladığımızda, arama motoru kendi kendine o konuda en çok yapılan aramaları bize örnek olarak sunmaktadır.

Bir örnekle açıklayalım. Diyelim ki bir turizm acentasıyız, balayı turları satmak istiyoruz ve bununla ilgili anahtar kelime araştırması yapıyoruz.

Anahtar kelime araştırması örnek google araması

Gördüğünüz üzere balayı turları yazınca karşımıza en çok arama yapılan ögeler çıkıyor. Ancak bu anahtar kelime öbekleri biraz fazla genel görünmekte. Kısa kuyruk anahtar kelime olacakları için fazla genel bir hedefleme olacaktır. Bu da reklam alanımızı genişletecek ve hedeflediğimiz kitleye ulaşmamızı geciktirecektir. Bu kelimelere reklam vermek yerine, web sitemizde bu anahtar kelimeleri baz alan içerikler hazırlayabiliriz. Örneğimizde görüldüğü üzere balayı turları tavsiyeleri ve önerileri bir hayli aranmış. Web sitemizin blog bölümüne bu başlıkta hazırlayacağımız içerik, web sitemize ilgili kişileri çekecektir. Aynı sayfada ziyaretçilere kendi balayı paketlerimizi de sunma şansımız olacaktır ve bu ziyaretçiler satış hunimizin içerisine dahil olacaktır.

Bu noktada anahtar kelimeyi biraz daha uzatarak hedefe yaklaşabiliriz.

Anahtar kelime araştırması google örnek araması kullanımı

Görüldüğü üzere balayı turları anahtar kelimesini tamamladıktan sonra en çok nerelerin arandığını görebiliyoruz. Bu aramalar arasında tur paketlerimize dahil olan yer ve destinasyonları reklam kampanyamıza ekleyebiliriz. Tur kapsamımızda örneğin Maldivler yoksa, bunu negatif anahtar kelime olarak ekleyebilir, böylece yanlış hedeflemeden kaçınmış oluruz.

Anahtar Kelime Planlayıcı Google Keyword Planner

Anahtar kelime araştırması yapılabilecek diğer araç ise Google'ın Ads hesabından sunduğu anahtar kelime planlayıcısıdır. Ads hesabınıza girip rahatlıkla uzun ve ayrıntılı şekilde anahtar kelime analizi yapabilirsiniz. Biraz karışık gibi görünse de aslında çok kolay bir süreç. Öncelikle Ads hesabınıza giriş yapın. Önce sağ üstte bulunan ayarlar seçeneğine, ardından da açılır pencereden "Anahtar kelime planlayıcısı" bölümüne tıklayın.

Google ads anahtar kelime planlayıcısı nasıl kullanılır?

Daha sonra önünüze çıkan pencerede iki seçenek göreceksiniz. Bu seçeneklerden ilki size anahtar kelime keşfetme ve analiz etme imkânı tanırken, öteki seçenek ise anahtar kelimeler arasındaki arama hacimleri ve tahminleri sunacaktır. Biz soldaki seçeneği seçerek devam ediyoruz.

Google ads anahtar kelime planlayıcısı anahtar kelime keşfetme aşaması

Daha sonra aklınızdan geçen ana anahtar kelimeyi buraya yazın. Biz, yukarıda balayı turları örneğini verdiğimiz için burada da aynı örnekten devam etmek istiyoruz.

Googlr ads anahtar kelime planlayıcısı anahtar kelime fikri nasıl bulunur?

Anahtar kelimeyi yazdıktan sonra karşınıza alttaki görseldeki gibi sonuçlar çıkacaktır. Bu sonuçlar, yazdığınız anahtar kelimenin benzeri olan aramaları, birçok farklı bilgi eşliğinde size sistematik şekilde sunmaktadır. Bu tablo aracılığıyla yeni anahtar kelime fikirleri edinebileceğiniz gibi hangi anahtar kelimenin aylık ortalama ne kadar arandığını, yıldan yıla nasıl değişimler yaşadığını, anahtar kelimenin rekabet seviyesini de görebilirsiniz. Bu örnekte görüldüğü üzere balayı turu arayan kişilerin son dönemde en çok Karadeniz'e yoğunlaştığını görüyoruz. Yurtdışı balayı arayanların ise bu yıl müthiş bir oranda arttığını ve bu artışın en çok vizesiz turlarda gerçekleştiğini görebiliriz. Bu da pazarlama odağımızı ve anahtar kelime çalışmalarımızı bu yönde yoğunlaştırabileceğimiz anlamına gelebilir.

Google ads anahtar kelime planlayıcısı tablosu nasıl okunur?

Bu araç gerçek manada anahtar kelime planlaması ve analizi hakkında sağlıklı bilgiler vermektedir. Daha ayrıntılı bilgi ve istatistikleri tam olarak görmek için reklam kampanyası başlatmak daha sağlıklı olacaktır.

Ubersuggest (Neil Patel)

Ubersuggest ya da URL'deki adıyla Neil Patel, belli bir miktarını ücretsiz kullanabileceğiniz anahtar kelime analiz araçlarından birisi. Bizim de yer yer kullandığımız bu araç, birçok farklı değeri sunduğu gibi içerik fikirleri de veriyor. Web sitesine girip ilgili yerleri doldurarak araştırma yapmaya başlayabiliriz.

Ubersuggest anahtar kelime planlayıcı nasıl kullanılır

Daha sonra açılan pencerede, aradığınız anahtar kelime ile ilgili arama miktarı, SEO zorluğu, tıklama başı maliyet gibi birçok metriği görebilirsiniz.

Ubersuggest anahtar kelime fikirleri nasıl kullanılır?

Biraz daha aşağı giderseniz sadece anahtar kelime değil, içerik fikirlerinin de var olduğunu görebilirsiniz.

Ubersuggest anahtar kelime değerleri kullanımı nasıldır?
 

Semrush

Ücretsiz olarak anahtar kelime araştırması yapabileceğiniz bir diğer araç Semrush'tır. Semrush'ta sadece anahtar kelime araştırması değil, ayrıca backlink araştırması, SEO çalışmaları ve daha birçok farklı alan hakkında araştırma yapabilirsiniz. Semrush'a üye olmak ücretsizdir. E-posta hesabınızla hızlıca üyelik açıp ücretsiz arama araçlarından faydalanabilirsiniz. Web dünyasında dijital pazarlama adına neredeyse tüm hizmetleri bulmak mümkündür.

Semrush anahtar kelime analizi nasıl yapılır?
 

Keywordtool.io

Keywordtool adresi de anahtar kelimeleri analiz edebileceğiniz ve yeni alakalı anahtar kelimeleri bulabileceğiniz web uygulamasıdır. Bu web sitesinde ayrıca farklı arama motorlarındaki anahtar kelimeleri ve bu kelimelerin sahip olduğu arama derecelerini de görebilirsiniz. Üye olmanın gerek olmadığı bu web sitesi, ücretsiz anahtar kelime analizi için ideal yerlerden birisidir diyebiliriz.

Keywrod tool anahtar kelime analizi nasıl yapılır?
 

Ahrefs

Online pazarlama dünyasında anahtar kelimelerin en değerli olduğu alanlardan birisi Ads hizmetidir. Burada oluşturulan reklam kampanyalarının genelde tıklama ya da gösterim başına maliyeti olmasından dolayı anahtar kelime analizi çok daha yüksek öneme sahiptir. Ads kampanyaları için anahtar kelime analizi yapılırken de kullanılan en etkili yardımcı araçlardan biri Ahrefs'tir. Ahrefs her ne kadar genel olarak ücretli bir uygulama olsa bile anahtar kelime analizi hakkında yüksek dereceli sonuçlar sunmaktadır. Geniş eşleşme, tam eşleşme gibi seçeneklerin yanında, sunduğu anahtar kelimeyi doğru bir şekilde kullanmanız için önerilerde de bulunan bir web uygulamasıdır.

Ahrefs anahtar kelime analizi nasıl kullanılır?
 

Word Stream

Ücretsiz şekilde anahtar kelimleri analiz etmenize yardımcı olan başka bir web sitesi ise Word Stream'dir. Word Stream'i diğer ücretsiz araçlardan ayıran özelliklerden birisi de arama yapmadan önce sektör seçimi yapabilmenize olanak sunmasıdır. Birçok farklı sektör seçeneğine sahip arama motoru sayesinde daha isabetli aramalar yapmanıza yardımcı olur. Eğer eş sesli anahtar kelime sayısının fazla olduğu alandaysanız size yardımcı olacaktır. Yeni kelime fikirlerini de sadece İlgili sektörde verdiği için kullanıcı açısından daha isabetli pazarlama kararları aldırmaktadır.

Word stream anahtar kelime analizi nasıl yapılır?

 

Sonuç

Online pazarlama dünyası, gitgide arama motorları ve bu arama motorlarının kullanıcı merkezli hale gelmesi ile oluşmuş alışkanlıklarına odaklanmış duruma gelmekte. Bu da markaların müşterileri hakkında daha fazla bilgi edinmesi ve bu bilgileri iyi analiz etmesi gerekliliğini ortaya çıkarmakta. Bir müşterinin bir ürünü, hizmeti ya da bilgiyi arama ve bulma aşamasında nasıl bir yol takip edeceğinin tam manasıyla analiz edilmesi ve elde edilen bulgular ışığında müşterinin nasıl düşüneceğinin tahmin edilmesi gerekiyor. Özellikle en hayati konulardan biri olan anahtar kelime seçimi doğru ve eksiksiz olmalı ki yatırımlar boşa gitmesin.

Ortalama bir web sitesi online satış yapmıyorsa anahtar kelime çalışmalarını SEO ve kullanıcıyı elde tutma amaçlı yapar. Bunu yaparken de mümkün olduğunca kullanıcı dostu bir tutum sergilemeye çalışır. Eksiksiz bir anahtar kelime analiz çalışması, arama motorlarının web sitemizi daha iyi analiz etmesini ve indekslemesini sağlayacağı gibi kullanıcıları da yormayacaktır. Bu durum daha berrak arama motorları ve daha isabetli arama sonuçları olarak karşımıza uzun vadede çıkacaktır. Dolayısıyla daha saygın ve duru bir online dünyanın yanı sıra, daha saygın bir web sitesi ya da firma için daha iyi anahtar kelime çalışması şarttır.

 

  • Yazar: Baki Erfidan

    Key Account Manager at WhitePress

    A person who appreciates good content. Part-time writer full-time reader, old hitchhiker, new salesman. A passionate Erasmus volunteer who also carries out civil society work. He specializes in Google Ads and SEO. Currently working on marketing and communications.

Senin yorumların (0)
WhitePress editörleri, diğer kişilere hakaret, kaba sözcükler içeren ve konuyla ilgisi olmayan yorumları kaldırma hakkını saklı tutar.
whitepress. com web sitesini ve tüm alt sayfalarını (bundan böyle: Hizmet) kullanan bireylerin kişisel verilerinin Denetleyicisi. com web sitesini ve tüm alt sayfalarını (bundan böyle Hizmet olarak anılacaktır) kullanan kişilerin kişisel verilerinin Denetleyicisi, kişisel verilerin işlenmesine ilişkin olarak gerçek kişilerin korunması ve bu verilerin serbest dolaşımına ilişkin 27 Nisan 2016 tarihli ve 95/46/EC sayılı Direktifi (bundan böyle GDPR olarak anılacaktır) yürürlükten kaldıran 2016/679 sayılı Avrupa Parlamentosu ve Konsey Tüzüğü (AB) anlamında, Bielsko-Biała'da ul adresinde kayıtlı ofisi bulunan "WhitePress" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością şirketidir. Legionów 26/28, KRS numarası: 0000651339, NIP: 9372667797, REGON: 243400145 altında Bielsko-Biała'daki Bölge Mahkemesi, Ulusal Mahkeme Sicilinin 8. Ekonomik Bölümü tarafından tutulan Ulusal Mahkeme Sicilinin Girişimciler Siciline ve WhitePress Group'un diğer şirketlerine (bundan böyle birlikte: Denetleyici).


Haber bültenine kaydolarak, WhitePress Sp. z o.o. ve kendi mal veya hizmetlerini pazarlamakla ilgilenen güvenilir iş ortakları tarafından sunulan hizmet ve ürünlerin doğrudan pazarlanmasıyla ilgili olarak elektronik iletişim araçları, özellikle e-posta yoluyla ticari bilgi almayı kabul etmiş olursunuz. Kişisel verilerinizin işlenmesi için yasal dayanak, verilen onaydır (GDPR Madde 6 (1) (a)).

İstediğiniz zaman, kişisel verilerinizin pazarlama amacıyla işlenmesi için verdiğiniz onayı geri çekme hakkına sahipsiniz. Kişisel verilerinizin WhitePress Sp. z o.o. tarafından işlenmesi ve yasal dayanağı hakkında haklarınız da dahil olmak üzere daha fazla bilgiyi Gizlilik Politikamızda bulabilirsiniz.
Hepsini okuyun
  • Bu makale hakkında henüz yorum yok.
whitepress. com web sitesini ve tüm alt sayfalarını (bundan böyle: Hizmet) kullanan bireylerin kişisel verilerinin Denetleyicisi. com web sitesini ve tüm alt sayfalarını (bundan böyle Hizmet olarak anılacaktır) kullanan kişilerin kişisel verilerinin Denetleyicisi, kişisel verilerin işlenmesine ilişkin olarak gerçek kişilerin korunması ve bu verilerin serbest dolaşımına ilişkin 27 Nisan 2016 tarihli ve 95/46/EC sayılı Direktifi (bundan böyle GDPR olarak anılacaktır) yürürlükten kaldıran 2016/679 sayılı Avrupa Parlamentosu ve Konsey Tüzüğü (AB) anlamında, Bielsko-Biała'da ul adresinde kayıtlı ofisi bulunan "WhitePress" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością şirketidir. Legionów 26/28, KRS numarası: 0000651339, NIP: 9372667797, REGON: 243400145 altında Bielsko-Biała'daki Bölge Mahkemesi, Ulusal Mahkeme Sicilinin 8. Ekonomik Bölümü tarafından tutulan Ulusal Mahkeme Sicilinin Girişimciler Siciline ve WhitePress Group'un diğer şirketlerine (bundan böyle birlikte: Denetleyici).


Haber bültenine kaydolarak, WhitePress Sp. z o.o. ve kendi mal veya hizmetlerini pazarlamakla ilgilenen güvenilir iş ortakları tarafından sunulan hizmet ve ürünlerin doğrudan pazarlanmasıyla ilgili olarak elektronik iletişim araçları, özellikle e-posta yoluyla ticari bilgi almayı kabul etmiş olursunuz. Kişisel verilerinizin işlenmesi için yasal dayanak, verilen onaydır (GDPR Madde 6 (1) (a)). Formu göndererek Gizlilik Politikasını okuduğunuzu beyan etmiş olursunuz.

İstediğiniz zaman, kişisel verilerinizin pazarlama amacıyla işlenmesi için verdiğiniz onayı geri çekme hakkına sahipsiniz. Kişisel verilerinizin WhitePress Sp. z o.o. tarafından işlenmesi ve yasal dayanağı hakkında haklarınız da dahil olmak üzere daha fazla bilgiyi Gizlilik Politikamızda bulabilirsiniz.
Tümünü okuyun
Önerilen makaleler